English version here:

Slektstreffkomiteen har hatt sitt siste møte. Alle oppgaver er nå gjennomført, og regnskapet er på det nærmeste gjort opp. Inntrykket fra slektstreffet og de mange tilbakemeldingene vi har fått, forteller oss at slektstreffet ble en suksess på alle måter. Vi takker alle som bidro ved forberedelsene og gjennomføringen av treffet. Uten deres innsats ville ikke treffet ha blitt det det ble. Vi takker også alle deltakere fra fjern og nær som bidro til ei festlig helg og til at vi har utvidet bekjentskapene våre betydelig.

 

Regnskapet kom ut med et overskudd på vel 30 000 kroner. Det betyr at vi kan finansiere videoprosjektet innenfor budsjettet, og dessuten bidra økonomisk til den endelige plasseringen av minnesteinen for utvandrede beiarværinger.

DVD-prosjektet er således blitt endret. Vi trenger ikke å be om flere penger for produksjonen av videoen, og heller ikke sende ut DVD-plater til dem som har bestilt. Vi legger ut videoen på nettstedet vårt: https://lillejord.wordpress.com undet ei side i toppmenyen som heter Slektstreffvideo. Der kan dere laste ned videoen og se på den i Youtube.

 

Dette nettstedet vil fortsatt være åpent, men det vil forståelig nok ikke komme så mange nye oppslag heretter. Vi tar sjølsagt imot ny informasjon til slektstreet, og dersom noen der ute har ny, viktig informasjon om Lillejord-familien, er det fortsatt rom for det.

 

Takk for oss!

 

Slektstreffkomiteen har hatt sitt siste møte. Alle oppgaver er nå gjennomført, og regnskapet er på det nærmeste gjort opp. Inntrykket fra slektstreffet og de mange tilbakemeldingene vi har fått, forteller oss at slektstreffet ble en suksess på alle måter. Vi takker alle som bidro ved forberedelsene og gjennomføringen av treffet. Uten deres innsats ville ikke treffet ha blitt det det ble. Vi takker også alle deltakere fra fjern og nær som også bidro til ei festlig helg og til at vi har utvidet bekjentskapene våre betydelig.

 

Regnskapet kom ut med et overskudd på vel 30 000 kroner. Det betyr at vi kan finansiere videoprosjektet innenfor budsjettet, og dessuten bidra økonomisk til den endelige plasseringen av minnesteinen.

 

DVD-prosjektet er således blitt endret. Vi trenger ikke å be om flere penger for produksjonen av videoen, og heller ikke sende ut DVD-plater til dem som har bestilt. Vi legger ut videoen på nettstedet vårt: https://lillejord.wordpress.com undet ei side i toppmenyen som heter Slektstreffvideo. Der kan dere laste ned videoen og se på den med Windows Media Player, og dere kan også brenne en DVD-plate med videoen på. De tekniske grepene for å få det til, finner dere ut av selv.

 

Dette nettstedet vil fortsatt være åpent, men det vil forståelig nok ikke komme så mange nye oppslag heretter. Vi tar sjølsagt imot ny informasjon til slektstreet, og dersom noen der ute har ny, viktig informasjon om Lillejord-familien, er det fortsatt rom for det.

 

Takk for oss!

 

Advertisements