Lillejordtreffet nærmer seg. Vi arbeider med de siste detaljene og ser fram til å ønske alle deltakere velkommen, lørdag 26. juni.

Vi er nå 285 deltakere.

Treffet er flyttet fra Trones skole til ungdomshuset ”Vårliv” på Trones på grunn av den store tilstrømmingen. Dersom noen av gjestene våre er ukjent i Beiarn, legger vi ut en kjørebeskrivelse fra Bodø til Beiarn her.

Slektstreffet starter kl. 11.00 lørdag 26. juni med registrering og lunsj. Fullstendig program for slektstreffet kan du finne her:

Vi planlegger en tur til Lillejord for dem som ønsker å besøke Hans Petter Olsens heimplass. Det fins ikke noen bygninger igjen etter Hans og familien hans, men det fins spor etter dem i form av murer. Turen blir guidet og det blir servert forfriskninger underveis.

Vi ber om at de som ønsker å delta på denne turen, melder fra om det til Geir Heggmo.

Etter tilbakekomsten fra Lillejord blir det høytidelig avduking av minnesmerket over emigranter fra Beiarn som reiste til Amerika. Det er Beiarn historielag som har ansvaret for denne delen av programmet. Minnesteinen er en grunnmurstein fra Hans Petters boplass.

Om kvelden blir det fest med grillmat, mye ”bli kjent-prat” og kanskje en svingom for dem som vil. Ungdomshuset blir nok litt trangt dersom alle skal spise inne, så vi vil derfor rigge opp partytelt bak ungdomshuset og vi håper også at det skal bli vær til å være ute og nyte midtsommernatta.

Vi anbefaler derfor å velge festantrekk i tråd med det.

Vi skal lage navneskilt til treffet, og vil jo at alle skal få navnet sitt rett stavet. Vi legger derfor ut deltakerlista her, og ber om at de som finner feil ved navnet sitt, gir oss beskjed på e-post før 5. juni.

Ved avslutningen av treffet på Beiarn bygdetun på søndag skal vi synge Barndomsminne fra Nordland sammen. De som ikke kan teksten, kan finne den her, og her kan du lytte til første verset.

Vi ber dem som ønsker utfyllende informasjon om å ta kontakt med oss.

Advertisements